Activiteiten

Seminar: Vrijwilligers van NU!

Een avond over de veranderingen in vrijwilligerswerk

Dinsdagavond 25 september, aansluitend op de Vrijwilligersmarkt Breda, vindt er voor alle vrijwilligersorganisaties en sportverenigingen van Breda een seminar plaats. Thema van de avond is: Vrijwilligers van NU en straks! Een avond met pakkende verhalen over veranderingen in vrijwilligerswerk, anders (durven) denken, interessante discussies en leuke ontmoetingen!

> Meer informatie

25
sep

Gratis rolstoeltraining #1

Voor jong en oud!

Zaterdag 29 september start de eerste van de vijf gratis rolstoeltrainingen. Tijdens deze rolstoeltrainingen oefenen we samen jou rolstoelvaardigheden en maak je elke les kennis met een andere rolstoelsport. Ook jij kunt hier aan meedoen! Geef je snel op, want vol = vol!

> Meer informatie

29
sep

Gratis rolstoeltraining #2

Gratis rolstoeltraining #2

Zaterdag 6 oktober vindt de tweede van de vijf gratis rolstoeltrainingen plaats. Tijdens deze rolstoeltrainingen oefenen we samen jou rolstoelvaardigheden en maak je elke les kennis met een andere rolstoelsport. Ook jij kunt hier aan meedoen! Geef je snel op, want vol = vol!

> Meer informatie

6
okt

Het Sportcafé

Ga mee met andere sportbestuurders op expeditie

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, reflectie, humor en discussies worden de sportbestuurders aan het denken gezet, geïnspireerd en verleid. Om vervolgens zelf op expeditie te gaan met het thema vernieuwen. Tijdens deze expeditie wordt er op zoek gegaan naar concrete ideeën om de uitdagingen, waar de Bredaase sportverenigingen tegenaan lopen, te tackelen.

> Meer informatie

11
okt


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI