Activiteiten

X-kids Gymnastics

Kom turnen en gymmen met je vriendjes en vriendinnetjes!

Tijdens de carnavalsvakantie organiseren we in samenwerking met BredaGym een turn- en gymnastiekmiddag voor kinderen van 6 t/m 14 jaar. Aanmeldmogelijkheid volgt nog! LET OP! I.v.m. veiligheid geldt een maximaal aantal deelnemers van 45!

> Meer informatie

15
feb

X-kids Fun Sports

Kom lekker sporten!

Ook deze vakantie organiseren we weer een X-kids activiteit in de wijk Noordoost! Deze editie heet Fun Sports en is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Meld je aan om zeker te zijn van een plekje!

> Meer informatie

15
feb

X-kids Carnaval Festival

Kom lekker sporten!

In Breda Zuidwest organiseren onze sportcoaches in de carnavalsvakantie een heus Carnaval Festival voor de X-kids wijkeditie! Blijf lekker in de feestelijke carnavalsfeer en kom verkleed! Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Deze activiteit is ook geschikt voor kinderen van het speciaal onderwijs en kinderen die extra begeleiding nodig hebben! Deze kinderen zijn vanaf 6 jaar welkom.

> Meer informatie

15
feb

X-kids Soldier Games

Kom lekker sporten!

In Breda Zuidoost organiseren onze sportcoaches stoere Soldier Games voor X-kids in de carnavalsvakantie. Voor deze activiteit mag je je verkleden als echte soldaat! Deze activiteit is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

> Meer informatie

15
feb

Koningsspelen 2018

Doe ook mee!

Ook in 2018 organiseert Breda Actief de Koningsspelen weer! Meer informatie over deze dag volgt later.

> Meer informatie

20
apr


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI