Gymmen binnen je eigen mogelijkheden


Datum: 12 oktober 2016 om 14:00 uur tot 15.00 uur
Locatie: Gemeentelijk Sportcentrum Breda, Topaasstraat 13

Iedereen kan meedoen

Mensen die bewegen, voelen zich fitter en zitten lekkerder in hun vel. Juist voor mensen met een chronische aandoening zoals rugklachten, reumatische klachten en astma, is 'Gymnastiek op maat' bedoeld. In de voorzaal van het Gemeentelijk Sportcentrum Breda gaan de deelnemers en de trainster samen op zoek naar een passende vorm van bewegen.

Tijdens de introductiebijeenkomst op 12 oktober wordt samen met de deelnemers gekeken naar ieders mogelijkheden en interesses. Op deze manier wordt de les zoveel mogelijk aangepast aan ieders wensen. De introductieles begint met een gezamenlijke warming-up. Vervolgens komen er verschillende vormen van gymnastiekoefeningen aan bod. Als afsluiting wordt er nog een gezamenlijk spel gedaan. Niets moet, alles mag!

Kom in actie

De Beweegjefit introductieles is op woensdag 12 oktober van 14.00 tot 15.00 uur in de voorzaal van het Gemeentelijk Sportcentrum Breda, Topaasstraat 13.Iedereen die op zoek is naar een passende vorm van bewegen, kan meedoen met deze introductieles. Deelname aan deze les is gratis. Aanmelden kan door te mailen naar  of door te bellen naar 076-52 33 555. Let op want vol is vol!

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI