BredaBreed Café


Datum: 09 juni 2016 om 18:30 uur
Locatie: Belcrum Beach, Veilingkade 12A, 4815 HC Breda.

Tijdens het BredaBreed Café willen wij Bredase vrijwilligersorganisaties en individuen kansen geven om elkaar te ontmoeten, van elkaar te leren en samen te inspireren. Wij ondersteunen al jaren initiatieven op het gebied van vrijwillige inzet, sport en bewegen en zorgen voor verbinding. Het BredaBreed Café is het podium om jouw succesverhaal te delen en diverse partijen aan je te verbinden.

BredaBreed Café 2016

Het BredaBreed Café vindt dit jaar plaats op donderdag 9 juni 2016. Gastheer dit jaar is Belcrum Beach. Zij zetten de schouders onder de organisatie van het BredaBreed Café 2016 en nemen je op het strand samen met kennispartners mee in de wereld van communicatie. Een thema dat iedereen aangaat, we communiceren immers de hele dag op steeds meer verschillende manieren.

Meer informatie

Datum & programma

Datum
Donderdag 9 juni van 18:30 tot 21:00 uur.

Programma

18:30 – 19:00 uur Inloop met hapje/drankje
19:00 – 19:30 uur Centrale aftrap en good practice van gastheer Belcrum Beach
19:30 – 20:45 uur Vier inspiratiesessies met aandacht voor het thema communicatie
Vanaf 20:45 uur Netwerken/borrelen

Inspiratiesessies

  • Gastvrijheid, aandacht en een warm welkom zijn de kernwoorden van de inspiratiesessie "Welkom op de club" die wordt verzorgd door Start2Create. Je speelt onder andere het unieke gastvrijheidsspel dat laat zien in hoeverre jij gastvrij bent.
  • Breda Breed inspireert je over de kunst van offline pitchen. Wat vertel je tegen je buurman op het strand over je initiatief? Dekt datgeen wat je vertelt de lading van je initiatief?
  • Studenten van Avans nemen je mee in de wereld van sociale media. Welke sociale media zijn er en hoe zet je ze als vrijwilligersorganisatie effectief in?
  • De sportcoaches van Breda Actief hebben een uitdagende groepsopdracht, waarin onderlinge communicatie centraal staat.

Aanmelden Let op aanmelden kan tot en met 5 juni. 

Locatie

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI