Chris van Faassen-penning 2014


Datum: 12 december 2014 om 19:30 uur
Locatie:

Wie verdient er volgens jou de vrijwilligerspenning 2014? Aanmelden is niet meer mogelijk. Uit alle aanmeldingen selecieert een jury momenteel tien genomineerden. Van deze genomineerden ontvangen uiteindelijk één individu en één groep vrijwilligerspenning 2014. Belangrijk is dat de vrijwilliger zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor Breda en haar inwoners. Voorwaarde is dat de vrijwilligers de onderscheiding niet eerder hebben ontvangen.

Het gemeentebestuur wil graag haar bewondering en waardering uitspreken voor het vele werk dat de vrijwililgers doen voor Breda. Daarom reikt het gemeentebestuur ieder jaar de vrijwilligerspenning uit. Dit jaar wordt de Chris vanFaassen-penning 2014 op vrijdag 12 december voor de 22e keer uitgereikt.

De uitreiking

Dit jaar wordt de Chris van Faassen-penning 2014 op vrijdag 12 december voor de 22e keer uitgereikt. Ook jij kent ongetwijfeld een vrijwilliger die het verdient om in het zonnetje gezet te worden. Pak je kans om ze een staande ovatie te geven en meld ze vóór 10 oktober aan voor de Chris van Faassen-penning.

Meer info?

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI