Communicatie Deelsessie: inspiratie voor jouw organisatie


Datum: 31 oktober 2016 om 14:30 uur tot 15:30 uur
Locatie: Avans Hogeschool Gebouw LA, 5e verdieping Lovensdijkstraat 61 - 63, 4818 AJ Breda

Hoe kan communicatie bijdragen aan de missie van Bredase vrijwilligersorganisaties of sportclubs? Wat kunnen communicatiestudenten en vrijwilligers van elkaar leren? Negen weken lang verdiepten eerstejaars zich in de vraagstukken van drie Bredase organisaties: Buurtkracht IJpelaar/ Overakker, NOL & zo en Humanitas MentorMaatjes. Op 31 oktober presenteren ze hun communicatieoplossingen. Naast deze presentaties kunnen organisaties gebruikmaken van de expertise van de studenten tijdens een zogeheten: ‘Communicatie Deelsessie: Inspiratie voor jouw organisatie’. Heb jij interesse? Meld je dan nu aan!

Gratis communicatieadvies

Op 31 oktober presenteren de studenten de resultaten van negen weken communicatie onderzoek. Uit voorgaande jaren is gebleken dat organisaties hier veel aan hebben. Niet alleen het advies specifiek voor de eigen organisatie was waardevol, ook de adviezen naar andere organisaties gaven inzichten en inspiratie. Zo zijn er bijvoorbeeld bierfiltjes ontwikkeld voor De Honingraad met als doel om meer met jongeren in gesprek te gaan. Dit zorgde voor inspiratie bij IVN om themacafés te organiseren. Daarom hebben Breda Actief en Avans Hogeschool besloten een Communicatie Deelsessie voor alle maatschappelijke organisaties te introduceren. Hier komen de resultaten uit het onderzoek in terug en kijken studenten mee met communicatievraagstukken die maatschappelijke organisaties hebben. In de vorm van een ‘markt’ laten 75 studenten hun ideeën zien..

Programma

14.30 - 15.30 uur: ruimte om met studenten in gesprek te gaan voor communicatieadvies en -inspiratie voor jouw organisatie.
15.30 uur: afsluiting

Waar

Avans Hogeschool Gebouw LA, 5e verdieping Lovensdijkstraat 61 - 63, 4818 AJ Breda 

Aanmelden

Kom ook en neem gerust anderen uit je organsiatie mee. Klik op onderstaande button om je aan te melden, dan ontvang je vooraf nog de laatste informatie. Aanmelden is niet verplicht.

IK WIL MIJ AANMELDEN

Meer informatie

Heb je vragen? Neem dan contact op met Isabelle Leijser via 076-5233555 of mail:  .

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI