Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap


Datum: 25 februari 2015 om 09:00 uur
Locatie: Cruyff Court NAC Breda veld (Hamdijk) en Cruyff Court NAC Breda veld Haagsebeemden

Woensdag 25 februari is het zover de start van de eerste rondes van het Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap in Breda! Hét voetbaltoernooi waarbij jongens- en meisjesteams uiteindelijk strijden om de titel Cruyff Courts Kampioen van Nederland! 

Teams

Leerlingen van groep 7 en 8 doen mee door een team te vormen van maximaal tien jongens of meisjes. Vriendjes of vriendinnetjes uit de wijk mogen zich ook aansluiten bij een team. De stadsfinale wordt een sportief en gezellig spektakel voor iedereen in Breda.

Spelregels

Het evenement staat geheel in het teken van de 14 Johan Cruyff spel- en gedragsregels, zoals respect, samenspel, creativiteit en initiatief. Dit betekent dat niet alleen het beste team kan winnen, maar ook het sportiefste team.

Trainingen

Breda Actief wil dat kinderen respectvol samenspelen en sporten. Daarom bieden wij trainingen aan voor scholen waarin sportcoaches de Johan Cruyff- regels met de leerlingen behandelen. De trainingen vinden plaats tijdens de gymles in januari en februari (exacte data volgen nog). De ultieme voorbereiding op de voorrondes van het toernooi!

Aanmelden

Wil je als team meedoen met de voorrondes? Schrijf je dan in via je leraar op school of via . De sluitingsdatum voor aanmelding is 11 februari.

Wil je als school gebruik maken van de expertise van onze sportcoaches? Mail ons dan vòòr 24 januari je naam en school door dan nemen we contact met je op.

 

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI