Deadline inschrijven Cruyff Court 6 vs 6


Datum: 23 februari 2017 om 10:00 uur
Locatie:

Het Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap komt er weer aan! Hèt nationale voetbaltoernooi voor leerlingen uit groep 7 en 8 start in Breda op woensdag 15 maart. Het beste meiden-  en jongensteam van elke stad gaan door naar de regiofinale. Van daaruit ding je mee naar de landelijke finale op een Cruyff Court in Amsterdam en uiteindelijk het Cruyff Courts WK in het buitenland. De Bredase organisatie van het toernooi ligt dit jaar in handen van Breda Actief en Teamplay@NAC. Naast het toernooi kun je tijdens de voorrondes dan ook rekenen op gave sportieve activiteiten. Opgeven voor het kampioenschap kan tot 23 februari. Doe jij ook mee? Je kunt je school- of wijkteam nu aanmelden!

Het programma

De eerste Bredase voorronde voor de Cruyff Court 6 vs 6 Kampioenschappen staat op woensdag 15 maart op het programma. De tweede voorronde is op woensdag 22 maart. Na de voorondes volgt een stadsfinale op 29 maart. De winnaar gaat door naar de regionale ronde en maakt kans op de landelijke en uiteindelijk zelfs een internationale finale. Verdedigt jouw team dit jaar de Bredase eer?

Opgeven

Opgeven voor het landelijke toernooi kan door het inschrijfformulier in te vullen. Klik hiervoor op onderstaande button. 

inschrijfformulier Cruyff Courts 6 vs 6

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI