Deadline aanmelden communicatieadviesproject


Datum: 03 juli 2016 om 23:59 uur
Locatie: https://www.breda-actief.nl/formulieren/aanmeldingsformulier-avans-communicatieopdracht/

Eerstejaarsstudenten communicatie aan Avans Hogeschool communicatie werken vanaf september aan projecten bij maatschappelijke organisaties in Breda. Dat kan ook bij jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan communicatieadvies over je website, het inzetten van social media, het opzetten van een evenement, een nieuwe folder of een promotiefilmpje. Meld jouw organisatie aan vóór 4 juli 2016.

Hoe werkt het en wat levert het je op?

In september starten vier of vijf klassen eerstejaarsstudenten aan de opleiding Communicatie bij Avans Hogeschool. Elke klas gaat aan de slag bij één organisatie met vier doelgroepgerichte communicatiemiddelen, waaronder een (online) video en een folder. Het project duurt 9 weken en loopt van 2 september tot 1 november 2016.

Het project levert organisaties gratis advies, ontwerpen voor nieuwe communicatiemiddelen en ervaring met jonge en energieke studenten op. Ook lopen studenten tijdens het project een dag mee in de organisatie. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is minimaal één aanspreekpunt nodig die de studenten van input en antwoorden kan voorzien.

Voorwaarden om mee te doen

  1. Een centraal aanspreekpunt voor de studenten die gedurende het project (bijna) dagelijks telefonisch bereikbaar is om de studenten te woord te staan en vragen te beantwoorden.
  2. Je verzorgt een korte mondelinge toelichting (5 minuten) over jouw organisatie tijdens de kick-off in de eerste week van september (waarschijnlijk 2 september) voor de communicatiestudenten.
  3. In de eerste weken van het project lopen 6 groepjes van 5 studenten student uit een klas een dag mee. De organisatie moet hen kunnen begeleiden.
  4. Er is minimaal één medewerker aanwezig tijdens de eindpresentatie van het project bij Avans in de week van 1 november.

Meedoen

In samenwerking met Avans Hogeschool zoekt de opleiding naar enthousiaste vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven die graag meedoen. Op 4 juli selecteert Avans Hogeschool uit alle aanmeldingen vier of vijf organisaties die kunnen deelnemen. Vul het aanmeldingsformulier in en stuur het uiterlijk 3 juli in. Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij Isabelle Leijser via:   of 076-5233555. 

 

AANMELDEN

 

Wil je meer weten over de afgelopen edities?

Dit project is in 2014 gestart met een pilot. Het was meteen een succes. Dit jaar vindt de derde editie plaats en ieder jaar kijken we naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk in te spelen op de vraag van organisaties. Ben je benieuwd naar afgelopen editie bekijk dan hier de terugblik van 2016.

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI