Duurzaamheidstour Breda


Datum: 06 juni 2016 om 18:30 uur
Locatie: Atletiekvereniging Sprint, Dr. Schaepmanlaan 4, 4837 BW Breda

NOC*NSF organiseert samen met VSG, VNG, RVO, Kenniscentrum Infomil, SWS, sportbonden en lokale/regionale sportorganisaties dit jaar vanaf mei tot en met het najaar 19 regionale bijeenkomsten onder de noemer: ‘Duurzaamheidstour: Energie(k) besparen in de sport!’. De bijeenkomsten richten zich, mede aan de hand van inspirerende voorbeelden, op het belang en de kansen van het verduurzamen van sportaccommodaties, mogelijke maatregelen en processtappen, financieringsmogelijkheden en relevante wet- en regelgeving.

Tijdens de gratis bijeenkomst in Breda ontvang je concrete tips, handreikingen en instrumenten om daadwerkelijk voor zowel de korte als lange termijn (verder) aan de slag te gaan met het verduurzamen van jouw sportaccommodatie.

Avondprogramma voor sportclubs

18.30 Ontvangst met een broodje

19.00 Bijeenkomst

21.00 Netwerkborrel

Aanmelden

Je kunt je hier gratis inschrijven voor de bijeenkomst. Op het inschrijfformulier selecteer je onder regio, 'Breda - 6 juni' en geef aan of je alleen of met tweeën komt namens je vereniging. Uiterlijk een week voor de sessie ontvang je de laatst benodigde informatie.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht bij Matthijs de Bruin van NOC*NSF,  of Frank Razenberg van Breda Actief, .

 

De Duurzaamheidstour is  een serie bijeenkomsten georganiseerd door:

 

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI