Gesprekken leiden


Datum: 15 oktober 2014 om 13:30 uur
Locatie: Stadskantoor vGemeente Breda, Claudius Prinsenlaan 10, zaal A020

Samen (Be)leven in Breda! Leid een gesprek in de Week van de Dialoog Maandag 10 t/m vrijdag 14 november 2014

Tijdens de Week van de Dialoog gebeurt het in heel Nederland en ook in Breda: mensen van allerlei achtergronden gaan aan dialoogtafels met elkaar in gesprek. Op bijzondere plekken gaan ze inspirerende gesprekken en ontmoetingen aan. Bij betrokken organisaties en tussen mensen ontstaan nieuwe verbindingen, kansen en inzichten. Het thema is:  Wat zou jij samen willen (be)leven?

Wil je gespreksleider worden? Hoe zorg je voor een veilig, waarderend en open gesprek? Heb je een luisterend oor? Welke middelen en technieken kun je inzetten om een goed gesprek te hebben? Ben je nieuwsgierig naar de 4 stappen methodiek en wil je je verdiepen in gesprekstechnieken? Meld je dan z.s.m. aan voor de training als gespreksleider voor de Dag van de Dialoog. Deelnemen kost niets.

Wat levert het je op?

• Ontwikkelen en verdiepen van persoonlijke communicatievaardigheden • Positief verschil maken door ontmoeting en inspiratie te delen • Kosteloze training in de 4 stappen dialoogmethodiek • Versterken van informele netwerken tussen Bredanaars • Onderdeel worden van het professionele en maatschappelijke netwerk van Breda in Dialoog • Het creëren van begrip door naar elkaars verhaal te luisteren • Het creëren en delen van nieuwe inzichten die kunnen worden ingezet voor een prettige leefomgeving

Data en tijden

De training voor gespreksleiders vindt plaats op woensdag 15 oktober van 13:30 – 16:30.

Locatie

In het stadskantoor van de Gemeente Breda, Claudius Prinsenlaan 10, zaal A020.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor deze cursus via het inschrijfformulier.

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI