Gratis communicatieadvies voor jouw organisatie of vereniging!


Datum: 29 juni 2015 om 09:00 uur
Locatie:

Eerstejaars studenten communicatie aan Avans Hogeschool communicatie werken vanaf september aan projecten bij maatschappelijke organisaties in Breda. Dat kan ook bij jouw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan communicatie advies over je website, het inzetten van social media, het opzetten van een evenement, een nieuwe folder of een promotiefilmpje. Meld jouw organisatie voor dinsdag 29 juni.

“Ik had niet verwacht dat de studenten zoveel ideeën voor ons hadden, in elke presentatie zat zeker iets waardevols!” vertelt Ria Bekkers van het Keniawinkeltje Prinsenbeek

Hoe werkt het en wat levert het je op?

In september starten vier of vijf klassen eerstejaars studenten aan de opleiding Communicatie bij Avans Hogeschool. Elke klas gaat aan de slag bij één organisatie met vier doelgroepgerichte communicatiemiddelen, waaronder een (online) video en een folder. Het project duurt 9 weken en loopt van 7 september tot 30 oktober 2015. Het project levert organisaties gratis advies en ontwerpen voor nieuwe communicatiemiddelen en ervaring met jonge en energieke studenten op. Ook lopen studenten tijdens het project een dag mee in de organisatie. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel is minimaal één aanspreekpunt nodig die de studenten van input en antwoorden kan voorzien.

Voorwaarden om mee te doen

  1. Een centraal aanspreekpunt voor de studenten die gedurende het project (bijna) dagelijks telefonisch is om de studenten te woord te staan en vragen te beantwoorden.
  2. Je verzorgt een korte mondelinge toelichting (5 minuten) over jouw organisatie tijdens de kick-off in de eerste week van september (waarschijnlijk 4 september) voor de communicatiestudenten. 
  3. Tijdens en rond het Festival van het leren lopen 6 groepjes van 5 studenten student uit een klas een dag mee. De organisatie moet hen kunnen begeleiden.
  4. Er is minimaal één medewerker aanwezig tijdens de eindpresentatie van het project bij Avans in de week van 26 oktober 2015.

Meedoen

In samenwerking met Avans Hogeschool zoekt de opleiding naar enthousiaste vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven die graag meedoen. Uiterlijk beging juli selecteert Avans Hogeschool uit alle aanmeldingen vier of vijf organisaties die kunnen deelnemen. Vul het aanmeldingsformulier in en stuur het uiterlijk dinsdag 29 juni in. Voor meer informatie of aanmelden kun je terecht bij Isabelle Leijser via  of via 076-5233555.

Aanmelden

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI