Gratis filmavond Tulipani


Datum: 28 september 2017 om 20:00 uur
Locatie: Chassé Cinema
Maximaal aantal deelnemers: 200

1 op de 2 inwoners in Nederland doet vrijwilligerswerk. In Breda is dat 1 op de 3 inwoners. Daarom we willen graag laten zien wat de mogelijkheden zijn om vrijwilligerswerk te doen en nodigden iedereen uit om een kijkje te nemen op Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Hier zijn meer dan 70 verschillende organisaties, verenigingen en/of initiatieven uit 7 sectoren die op zoek zijn naar jou! Dus wil jij iets betekenen voor de gemeente Breda? Kom dan naar Dé Vrijwilligersmarkt Breda.

Film Tulipani

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde. Klik hier voor meer informatie over de film

Hoe werkt het?

1. Meld je aan via onderstaande link.
2. Bezoek als vrijwilliger samen met je buurvrouw, vriend, zus, neef of iemand anders Dé Vrijwilligersmarkt Breda.
3. Kom na afloop van Dé Vrijwilligersmarkt Breda naar de informatiebalie hier liggen max. 2 tickets per vrijwilliger klaar.
4. Beantwoord een korte vraag
5. Je ontvangt twee gratis kaartjes voor de film
6. Veel plezier!

In totaal zijn er 200 tickets beschikbaar

 

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI