'Maak eens kennis met' vrijwilligerswerk


Datum: 01 oktober 2014 om 13:00 uur
Locatie: Stichting Woonzorgcentra Zuiderhout, Arnold Janssenlaan 46, 4847 DK Teteringen
Maximaal aantal deelnemers: 5

Woensdag 1 oktober kermis en high tea bij Stichting Woonzorgcentra Zuiderhout

Stichting Woonzorgcentra Zuiderhout organiseert zowel binnen- als buitenactiviteiten voor haar bewoners, zoals biljarten, wandelingen, koffieochtenden en uitstapjes in de bosrijke omgeving van Teteringen. Op maandag 1 september gaan potentiële vrijwilligers van 13:00 tot 16:30 uur met de bewoners naar de miniatuurkermis. Vooraf wordt uitleg gegeven hoe om te gaan met een rolstoel. De kennismakingsactiviteit op woensdag 1 oktober staat in het teken van ‘de dag van de ouderen’. Tussen 13:00 en 16:30 uur helpen deelnemers bij de voorbereiding van een gezellige ‘high tea’ en maken een praatje met de bewoners.

Aanmelden

Per kennismaking zijn er vijf plaatsen beschikbaar, als je zeker wilt zijn van deelname geef je dan snel op. Deelname aan de ‘Maak eens kennis met activiteiten’ is gratis en zonder verplichtingen. De activiteiten worden begeleid door medewerkers van Breda Actief en de deelnemende (vrijwilligers)organisaties.

Geïnteresseerden kunnen zich tot twee werkdagen vóór aanvang van de activiteit aanmelden door een e-mail te sturen naar  of contact op te nemen met Mylène Martens of Anu Veldhuis van Breda Actief: 076-5233555.

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI