Meer jonge vrijwilligers voor je organisatie


Datum: 20 april 2016 om 19:00 uur
Locatie:
Maximaal aantal deelnemers: 20

Om meer jonge vrijwilligers te betrekken bij je organisatie biedt Breda Actief een traject op maat aan waarbij groepsbijeenkomsten worden gecombineerd met een individueel adviestraject én deelname aan een Bredaas evenement voor jongeren. Zo ontmoet je andere organisaties, leer je van en met elkaar én ga je actief aan de slag met het werven en betrekken van jonge vrijwilligers.

De vorige editie van deze cursus is erg succesvol afgesloten. Het was alle deelnemende organisaties gelukt meer jonge vrijwilligers een plek te geven in hun organisatie.

Programma
Het programma bestaat uit drie groepsbijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst staat de werving van jongeren centraal. Tussen deze bijeenkomsten in is er een individueel adviesgesprek mogelijk. De tweede bijeenkomst is deelname aan een evenement voor jongeren. De deelname aan dit evenement wordt in de eerste twee bijeenkomsten voorbereid. De derde en laatste bijeenkomst is bedoeld om de successen uit te wisselen en wensen en behoeften voor de toekomst te concretiseren.

Wat levert deelname de organisatie op?
- Je komt met jongeren in contact
- Je weet hoe je jongeren kunt bereiken
- Je organisatie is ‘jongerenproof’
- Een creatief adviestraject op maat met de focus op jongeren
- Je ontmoet andere vrijwilligersorganisaties en versterkt je netwerk
- Verrijkende en gezellige avonden


Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via de website van de Vrijwilligersacademie Breda.

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI