NLdoet


Datum: 10 maart 2017 om 00:00 uur tot 11 maart 2017
Locatie: In heel Nederland en ook in Breda!

Vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart vindt de grootste Vrijwilligersactie van Nederland weer plaats.
Dan organiseert het Oranje Fonds, NLdoet! Op deze dag steken zo’n 350.000 Nederlanders de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties in Breda en de rest van Nederland.

Organiseer een karwei of activiteit!

Ben je of ken je een maatschappelijke organisatie waar een karwei gedaan kan worden of die graag een activiteit wil organiseren waarbij extra vrijwilligers nodig zijn? Dan is NLdoet een mooie kans!

Meedoen betekent naast extra handen ook het ontmoeten van nieuwe vrijwilligers en naamsbekendheid voor je organisatie. Er zijn genoeg leuke ideeën te bedenken, zoals bijvoorbeeld een lente-ontbijt voor bewoners, het voorjaars klaarmaken van een buurttuin of kinderboerderij en een sop & soep dag of spelletjesmiddag in je buurthuis of sportclub. Meld je aan via www.nldoet.nl.

Vergoeding

Je kan ook een financiële bijdrage aanvragen van maximaal € 400,- voor de uitvoer van je activiteit of karwei. Hoe eerder je aanvraag binnen is, hoe beter, want voor de financiële bijdrage geldt OP=OP!

Doe mee!

Wil je zelf je handen uit de mouwen steken en een gezellige dag beleven? Kijk dan welke activiteiten of klussen er al zijn op www.nldoet.nl en schrijf je in! Vragen of inspiratie Heb je vragen of ben je op zoek naar inspiratie? Neem dan contact op met Breda Actief: Stephanie Verdoolaege ( ) of Marije Dévény ( ). tel: 076 52 33 555.

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI