Presentatie en werkatelier Toolkit “Lekker in je vel” *geannuleerd*


Datum: 24 oktober 2017 om 13:30 uur tot tot 15.30
Locatie: Buurthuis De Nieuwe Meidoorn

Hulp bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe projecten en activiteiten in de wijk nodig?

Het is leuk om wat te doen in je eigen wijk met mensen die je al kent, of juist nog niet kent. Je krijgt er energie van, je ontmoet mensen en je voelt je belangrijk. Iets doen is bijvoorbeeld samen naar de markt gaan, een rondje lopen door de buurt of samen lekker sporten. Maar ook op de koffie gaan bij die ene buurman die er alleen voor staat. Wil jij een bijdrage leveren? Doe dan mee met het project ‘Lekker in je vel, meedoen in je wijk’.

Op woensdag 24 oktober 2017 vindt in buurthuis De Nieuwe Meidoorn een presentatie en werkatelier over het project 'Lekker in je vel, meedoen in de wijk' plaats. Deze bijeenkomst is interessant voor iedereen die betrokken is of wil zijn bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe projecten en activiteiten in de wijk. Zowel bewoners en beroepskrachten als beleidsmedewerkers, want juist in die samenwerking komen nieuwe projecten tot stand!

Toolkit

De ervaringen en dan vooral de werkwijze en leermomenten van een succesvolle eerste opzet in wijk Tuinzigt zijn beschreven in de Toolkit. De Toolkit kan iedereen, zowel bewoners en beroepskrachten op weg helpen om gezamenlijk nieuwe ideeën en initiatieven vorm en inhoud te geven. Tijdens de bijeenkomst wordt deze toolkit gepresenteerd en aan de hand van methodieken uit de toolkit wordt kennis gemaakt met de manier van denken en werken.

 

 MEER INFORMATIE

 

 MELD JE HIER AAN

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI