Samen in Beweging in de Haagse Beemden


Datum: 15 november 2016 om 09:00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Sporthal Haagse Beemden, Ganzerik 1

De gemeente Breda wil graag dat alle Bredanaars lekker in hun vel zitten. Daarom organiseren we 'Samen in Beweging'. Dit project bestaat uit twee onderdelen: een beweegtest en een beweegprogramma. Mensen uit de Haagse Beemden met een leeftijd tussen de 55 en 69 kunnen gratis deelnemen. De beweegtest vindt plaats op dinsdag 15 november in Sporthal Haagse Beemden.

Beweegtest

Bewegen zorgt ervoor dat je gezonder ouder wordt. Regelmatig bewegen geeft een voldaan gevoel en samen bewegen is bovendien erg gezellig. Heb je moeite met bewegen, vind je het lastig om te gaan bewegen of wil je juist je fitheid verbeteren? Tijdens de beweegtest wordt gekeken naar je dagelijkse bewegingen op het gebied van kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. Samen met studenten van de opleiding fysiotherapie aan Avans Hogeschool stemmen wij de test op jou af, ook als je mogelijkheden beperkt zijn (geworden).

Vervolg: beweegprogramma

Na deze beweegtest kun je je opgeven voor een beweegprogramma in de wijk, waarin je in 8 weken kennis kunt maken met verschillende beweegmogelijkheden en waarin je aan je persoonlijke wensen/ behoeften kunt werken.

Let op: Alleen als je een brief van ons hebt gehad, kun je je aanmelden!

 

 Bij vragen kun je contact met ons opnemen door te bellen naar: 076-52 33 555

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI