7e editie Bredaas Sportcafé


Datum: 10 december 2014 om 18:45 uur
Locatie: Sportpark Paradijs - Kantine WDS'19
Maximaal aantal deelnemers: 100

Op woensdag 10 december openen voetbalvereniging WDS'19 en Handbalvereniging United Breda hun deuren voor alweer de 7e editie van het Bredase Sportcafé. Het Bredaas Sportcafé is een initatief van Breda Actief dat zorgt voor versterking van onderlinge contacten en samenwerkingsverbanden tussen Bredase sportverenigingen. De bijeenkomst wordt speciaal georganiseerd door en voor Bredase sportbestuurders en is leerzaam, zinvol maar bovenal gezellig! Dé netwerkbijeenkomst die je als bestuur niet wilt missen.

Interactieve productontwikkeling

Het thema dat dit keer centraal staat is interactieve productontwikkeling. Denken voor de doelgroep is uit. Aanbodgericht producten in de markt brengen is niet meer van deze tijd en de doelgroep wil graag meedenken over (door)ontwikkeling van producten en diensten die aansluiten bij hun wensen en behoeften.

Ook in de sport is men hier steeds meer van bewust. Sportaanbieders gaan meer in gesprek met de beoogde doelgroep om het juiste aanbod te kunnen bieden. Hoe zorg je als organisatie nu voor de juiste benadering van de doelgroep zodat ze enthousiast zijn om mee te denken?

Hier worstelen niet alleen sportaanbieders mee. Ook ondersteunende organisaties en gemeentes gaan de strijd met dit vraagstuk aan. Hoe kunnen zij ervoor zorgen dat beleidsontwikkelingen in de sport aansluiten bij het werkveld? En wat zijn de juiste middelen om het werkveld optimaal te versterken?

Tijdens deze editie van het Sportcafé maken we een uitstapje naar de wondere wereld van co-creatie; samen met de doelgroep een dienst of product (door)ontwikkelen. Je bent als bestuurder deze avond zowel de doelgroep waarmee we graag in gesprek gaan als de ontwikkelaar die tips en trucs ontvangt om jullie verenigingsaanbod nóg beter te optimaliseren.

Denk jij met ons mee?

Aanmelden

Het Bredaas Sportcafé wordt mede georganiseerd in samenwerking met WDS'19 & HV United Breda en vindt plaats in de sportkantine van WDS'19, Ganzerik 80 in Breda. We verwelkomen je graag!

18.45 uur ontvangst koffie/thee
19.15 uur gastspreker / gastverenigingen
20.15 uur pauze
20.45 uur co-creatie
21.30 uur afronding
21.45 uur borrel

Ben je er ook bij? Meld je tot uiterlijk 30 november aan! Heb je vragen, neem dan telefonisch contact op met één van onze verenigingsadviseurs via 076-5233555.

Aanmelden

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI