Start cursus Citytrainer Breda


Datum: 13 juli 2015 om 11:37 uur
Locatie:

Jij gaat

Jij gaat aan de slag als Citytrainer in Breda! Voordat je deze titel mag voeren, volg je een korte gratis opleiding, gegeven door sportcoaches van Breda Actief. Deze opleiding bestaat uit zeven wekelijkse bijeenkomsten, waarbij je actief aan het leren bent over het organiseren van te vette (sport)evenementen. Theorie en lekker sportief bezig zijn wisselen elkaar af! Je leert hoe je de opleiding in de praktijk moet toepassen, voor nu, maar ook voor de toekomst. Bovendien weet je voldoende om in de toekomst samen met anderen (sport)evenementen en activiteiten in je buurt te organiseren!

Als Citytrainer Breda kun je uiteindelijk je twee favoriete bezigheden combineren; sporten en chillen met je vrienden én tegelijkertijd ben je bezig met je toekomst. Want alles wat je leert tijdens de opleiding, kun je later goed gebruiken. De bijeenkomsten en het evenement dat je organiseert nemen gezamenlijk 30 uur in beslag.

Jij krijgt

Een gratis opleiding zeven bijeenkomsten die ongeveer twee uur duren. Je krijgt een T-shirt en bij goed afronden van het project een trainingsjack waardoor je goed zichtbaar bent tijdens de activiteiten als Citytrainer. Breng je dit succesvol ten einde? Dan ontvang je een erkend certificaat.

Jij bent

• Je bent minimaal 14 jaar oud
• Je toont initiatief
• Je bent zelfstandig
• Je organiseert graag (sport)activiteiten en/of vindt het leuk om te sporten. Dit kan elke sport zijn (dus niet alleen voetbal!).

Aanmelden

De eerste opleiding start op maandagavond 28 september 2015. Wees er snel bij want vol = vol!

SCHRIJF JE IN!

Stuur je liever een mail of wil je met ons bellen, dat kan ook!

Bel 076 5233555 of mail naar   . Vergeet in de mail niet je naam en telefoonnummer te vermelden zodat we contact met je kunnen opnemen.

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI