Summer School Breda


Datum: 26 juni 2017 om 19:30 uur tot Donderdag 29 juni
Locatie: Diverse locaties in de stad

Breda. Jouw stad. Jouw toekomst.

Breda is in beweging. Als stad verandert Breda mee met de wereld om zich heen. We durven zelfs te zeggen, dat Breda met bepaalde ontwikkelingen toonaangevend is. Zowel het bestuur van de stad, als de inwoners ervan laten zien dat ze met hun stad en de toekomst bezig zijn. Met de handen ineengeslagen ontstaan veel mooie initiatieven die Breda klaar maken voor de toekomst. Maar wat zijn de vraagstukken die nu spelen? En welke rol kun jij daarin spelen? 

Via de Summer School Breda wil de Vrijwilligersacademie Breda van maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni 2017 door heel de stad kennis delen, ontmoeting faciliteren en Bredanaars aan de slag laten gaan met de thema’s die je aanspreken. Zo kunnen we samen nieuwe initiatieven ontstaan die helpen Breda richting te geven en de stad en je wijk klaar te maken voor de toekomst.

Programma

Ben jij geïnteresseerd in hoe Breda en je wijk zich naar de toekomst beweegt? Welke mogelijkheden en kansen een andere blik op de stad kan bieden? Of wat we als burger bij kunnen dragen aan de ontwikkeling van Breda? 
Inspirerende sessies, workshops en lezingen op het gebied van economie en duurzaamheid, stedelijke ontwikkeling en zorg, welzijn en maatschappij laten je zien dat Breda een gave stad is en geven je inspiratie om de Breda, de stad en jouw wijk nog gaver te maken.

Voor wie

Studenten, ondernemers, bestuurders, vrijwilligers kunnen samen unieke netwerken vormen om Breda in de toekomst weer een stukje mooier te maken. Iedereen is welkom.

Waar en wanneer

Van maandag 26 juni tot vrijdag 30 juni is het tijd voor de eerste editie van Summer School Breda een initiatief van Vrijwilligersacademie Breda. Op verschillende locaties in de gemeente Breda.

Aanmelden 

Iedereen is welkom en kan gratis meedoen aan Summer School Breda. De inschrijving voor Summer School Breda is geopend. Kom ook en neem gerust iemand anders mee.

 

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI