The Social Experience


Datum: 19 december 2016 om 13:00 uur tot 17:00
Locatie: Gemeente Breda

Tijdens ‘The Social Experience’ maken jongeren kennis met maatschappelijke organisaties. Doordat organisaties klussen aanbieden, geven zij jongeren de kans om een unieke ervaring op te doen in de Bredase samenleving en kennis te maken met vrijwillige inzet. Anthony is leerling van Mencia de Mendoza in Breda en deelt zijn ervaring tijdens The Social Experience met dak- en thuislozen.

Het project ‘The Social Experience’ wordt voor de zesde keer door Breda Actief georganiseerd. De leerlingen worden vooraf uitgebreid geïnformeerd over vrijwilligerswerk, de organisatie waar ze aan de slag gaan en wat er van hun verwacht wordt. Elk groepje tussen de 5 en 10 leerlingen wordt tijdens de middag begeleid door een docent van De Rotonde. De middag staat in het teken van oriëntatie op de Bredase samenleving door het kennismaken met vrijwillige inzet.

75 leerlingen van De Rotonde steken maandagmiddag 19 december 2016 de handen uit hun mouwen voor verschillende maatschappelijke organisaties en initiatieven. Tijdens ‘The Social Experience’ maken de leerlingen aanvangsgroepen (VMBO klas 1, tussen 11 - 13 jaar) actief kennis met vrijwillige inzet en de diversiteit in maatschappelijke organisaties en initiatieven. Hierdoor ervaren leerlingen de breedte van de wereld om zich heen. Als Bredase organisatie kan jij hieraan meedoen! Door klussen aan te bieden, geven organisaties jongeren de kans om een unieke ervaring op te doen in de Bredase samenleving. Meer informatie vind je hier.

Aanmelden

Heb jij als Bredase organisatie, initiatief en/of vereniging op maandagmiddag 19 december tussen 13.00 en 17.00 uur een klus voor 5 tot 10 leerlingen? Meld deze dan vóór 27 oktober aan via onderstaande link of neem contact met ons op.

Meer weten?

Wil je meer weten over The Social Experience? Neem contact op met onze adviseur Isabelle Leijser. Stuur haar een e-mail  of bel naar 076-52 33 555.

INSCHRIJVEN SOCIAL EXPERIENCE

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI