Themamiddag Grenzen


Datum: 06 juni 2016 om 13:30 uur
Locatie: Parkhoeve Breda – Noord, Tussen de Dijken 101 te Breda

Als vrijwilliger kun je ondersteuning bieden bij iemand in de thuissituatie. Je kunt hier vragen tegenkomen waar je zelf keuzes in moet maken en oplossingen voor moet verzinnen. Dit is niet altijd makkelijk. Voorbeelden hiervan zijn: Afstand en nabijheid, verantwoordelijk voelen en verantwoordelijk zijn, zelf beslissen of overleggen.

Voor veel mensen is zorgen voor een ander vanzelfsprekend en geeft het voldoening. Als vrijwilliger kom je allerlei mensen tegen en het meemaken van de blijdschap dat je er bent, doet goed. Hoe bepaal je, en vooral hoe bespreek je je grenzen zonder de ander te kwetsen?

Programma

Wij organiseren een themamiddag om ervaringen te delen, van elkaar te leren en elkaar tips te geven. Wij willen jullie ook wat theorie aanreiken die aansluit bij de genoemde voorbeelden en praktijk.

Waar en wanneer

De bijeenkomst Grenzen wordt organiseert in samenwerking met Hoom, Indigo, Stib, WIJ en Breda Actief en vindt plaats op maandag 6 juni 13:30 -16:00 uur bij Parkhoeve Breda – Noord, Tussen de Dijken 101 te Breda. 

Aanmelden

Ben jij vrijwilliger en opzoek naar handvaten in de begeleiding bij mensen aan huis? Je kunt je hiervoor aanmelden tot uiterlijk via dit aanmeldingsformulier. Deelname is gratis. Voor vragen neem contact op met Corrie Marijnissen via 076-5233555 of mail: .

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI