Trainen en coachen van jeugd met (risico op) overgewicht


Datum: 25 februari 2015 om 19:00 uur
Locatie: VV Baronie, Blauwe Kei 1, Breda

In het kader van het project De Gezonde Sportkantine  wordt namens het Convenant Gezond Gewicht de korte cursus: ‘Trainen en coachen van jeugd met (risico op) overgewicht’ georganiseerd. Deelname aan deze cursus is helemaal gratis.

Leerdoelen

- Inzicht krijgen in, en visie ontwikkelen over, de verschillende aspecten van overgewicht en gezonde leefstijl i.c.m. sporten - Inzicht krijgen in gedrag en gedragsontwikkeling van jonge mensen - Vaardigheden beheersen om als trainer je sporters te adviseren en stimuleren op het gebied van gezonde leefstijl - Trainingen kunnen afstemmen op behoeftes en mogelijkheden van al je sporters, waaronder ook diegenen met (risico op) overgewicht.

Download de algemene brochure voor meer informatie over de inhoud van de cursus.

Doelgroep

De cursus is bedoeld voor sportverenigingen, verenigingsadviseurs, JOGG-partners, ondersteunende studenten en overige partners van De Gezonde Sportkantine. Een diploma is niet vereist.

Data en tijdstip

In elke provincie wordt een cursus van 2 dagdelen aangeboden. Voor de provincie Noord-Brabant is dit op het volgende moment:

1e bijeenkomst:  woensdag 25 februari - van 19:00 tot 22:00 uur
2e bijeenkomst:  woensdag 25 maart - van 19:00 tot 22:00 uur

Locatie

VV Baronie
Blauwe Kei 1
4834 AW Breda

Inschrijven

De cursus biedt plek voor minimaal 12 deelnemers en maximaal 20 deelnemers. Meld je snel aan via onderstaande inschrijflink: http://www.academievoorsportkader.nl/bijeenkomsten/academie-voor-sportkader/jeugd-met-risico-op-overgewicht-25/2-25/3-2015-breda

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI