Workshop 'Ontdek jouw persoonlijke kwaliteiten'


Datum: 14 april 2015 om 16:00 uur
Locatie:

Ben je op zoek naar passend vrijwilligerswerk, of wil je ontdekken of je op de juiste plek zit? Dan kan het handig zijn om te kijken naar mogelijkheden die je van nature al hebt.

Natuurlijk kun je kijken naar je kwaliteiten. Maar wist je ook dat iedereen op zijn/haar eigen manier intelligent is?! Howard Gardner (wetenschapper) onderzocht dat er minstens acht verschillende intelligenties zijn en dat iedereen er een aantal heeft waar hij/zij hoog op scoort. Naast je persoonlijke kwaliteiten en intelligentiesoorten heb je ook je eigen drijfveren. Dat is hetgene dat je graag doet of wat je graag zou willen leren of verder ontwikkelen.

Programma

Door middel van presentaties, opdrachtjes, testjes en filmpjes kun je ontdekken hoe dat precies bij jou zit en welke combinatie van kwaliteiten, intelligenties en drijfveren jou zo uniek maakt. Vanuit die kennis kun je ook op zoek gaan naar het vrijwilligerswerk dat het beste bij jou past, waar jij het beste uit de verf komt en waar je je verder in kunt ontwikkelen. In deze cursus gaan we op zoek naar de beste match tussen jou en vrijwilligerswerk!


Startdatum

maandag 11 mei 2015

Overige lesdata

01 juni 2015
15 juni 2015

Tijd

19.00-21.30 uur

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor de workshop?

Meld je aan via Vrijwilligersacademie Breda

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI