Workshop Sponsoring en Partnerships


Datum: 21 juli 2015 om 09:30 uur
Locatie: Fridtjof Theater: Nansenweg 17, Breda
Maximaal aantal deelnemers: 8

De Vrijwilligersacademie is in beweging, ook in de zomer! Speciaal voor vrijwilligersorganisaties en stichtingen, verenigingen en buurt-, wijk- en burgerinitiatieven is er in juli en augustus de Summer School. Er is elke week een inspirerende bijeenkomst over uiteenlopende onderwerpen op ongewone plekken in Breda! Zo spijkeren we je in de zomermaanden bij in: - Sponsoring & Partnerships - Pakkende vacature teksten schrijven - Open dagen organiseren - Waarderen van vrijwilligers - Meer bereiken door samenwerking Je kan je los inschrijven per bijeenkomst. Kijk bij het cursusaanbod!

Vrijwilligers zijn onbetaald, maar moeten soms wel kosten maken om hun doel te bereiken. Hoe organiseer je dat slimmer en leuker, zodat zich een groep van sponsors en partners om je organisatie heen vormt? Deze vraag staat centraal in deze workshop.

In een korte creatieve sessie gaan we aan de slag met visie, eigenheid en 'best selling points'. Deze punten zijn de kern van waar een gunfactor verschijnt. Een leuke manier om je eigen organisatie beter te leren kennen en nieuwe vormen van samenwerkingen te ontdekken!

Anderhalf uur is natuurlijk te kort om meteen resultaat te zien. Daarom ga je na deze workshop zelf aan de slag en kunnen vrijwilligersorganisaties daar gratis ondersteuning van Breda Actief bij krijgen.

Meld je aan

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI