Workshop Waarderen van vrijwilligers


Datum: 18 augustus 2015 om 14:00 uur
Locatie:
Maximaal aantal deelnemers: 15

De Vrijwilligersacademie is in beweging, ook in de zomer! Speciaal voor vrijwilligersorganisaties en stichtingen, verenigingen en buurt-, wijk- en burgerinitiatieven is er in juli en augustus de Summer School. Er is elke week een inspirerende bijeenkomst over uiteenlopende onderwerpen op ongewone plekken in Breda! Zo spijkeren we je in de zomermaanden bij in: - Sponsoring & Partnerships - Pakkende vacature teksten schrijven - Open dagen organiseren - Waarderen van vrijwilligers - Meer bereiken door samenwerking Je kan je los inschrijven per bijeenkomst. Kijk bij het cursusaanbod!

Waarderen van vrijwilligers
Bij beloning denken we snel aan geld en bij waardering denken we snel aan woorden uitspreken. Allebei harstikke waardevol, maar er zijn nog meer vormen waarin je je waardering voor je vrijwilligers kunt uitdrukken. Denk bijvoorbeeld aan scholing, de gratis consumptiemunten van Gemeente Breda of de Chris van Faassenpenning!

Op een (hopelijk) zonnige zomermiddag inspireren we je om meer vormen te benutten waarmee je je vrijwilligers kunt waarderen. Zonder dat dat geld kost!

MELD JE AAN

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI