X-kids Urban Games


Datum: 19 februari 2015 om 10:00 uur
Locatie: Faam Fabriek, Liniestraat 19 4816 BG Breda

Ben je tussen de 6 en 12 jaar? Dan kun je op donderdag 19 februari tijdens X-Kids kennis maken met ‘Urban Games’. Breda Actief zorgt voor een unieke ochtend en middag vol spanning en actie!

Skateboarden & games

Tussen 10:00 en 12:00 uur is het tijd voor skateboarden bij PIER15 (Veilingkade 2), hét indoor skateparadijs vol ramps, halfpipes en andere obstakels. Voor vier euro kun je (het liefst) met je eigen skateboard en gymschoenen de hele ochtend boarden, stunten en andere games beoefenen, zoals skelteren. Uiteraard onder toeziend oog van de ervaren sportcoaches van Breda Actief.

Trampolinespringen & games

Diezelfde ochtend staat ook in het teken van de ‘Crossjumps ’in de FAAM Fabriek (Liniestraat 12). De bekende snoepfabriek heeft plaats gemaakt voor een heus trampolinepark waar je je naar hartenlust kunt uitleven op tientallen meters aaneengeschakelde trampolines. Op de 20 meter lange ‘tumblingbaan’ kun je bovendien allerlei soorten tricks en sprongen doen. Helaas is deze activiteit al vol.

Kids Paintball & games

Voor kinderen vanaf 8 jaar die nog niet uitgespeeld zijn is er in de middag nog vanalles te beleven! In samenwerking met Tref Paintball wordt er namelijk Kids Paintball georganiseerd in de FAAM Fabriek. Tijdens dit spel verschuil je je in de industriële setting van de voormalige fabriek achter machines en in geheime kamers en maak je gebruik van verborgen paden om je tegenstanders te slim af te zijn. Daarnaast vindt er in de fabriek een groot ‘Levend Strategospel’ plaats. Helaas is deze activiteit al vol.

Meld je aan!

Wil je zeker zijn van een plekje bij ‘Urban Games’ geef je dan zo snel mogelijk op!

SKATEBOARDEN & GAMES 19 FEBR. 10.00 - 12.00 UUR

TRAMPOLINESPRINGEN & GAMES 19 FEBR. 10.00 - 12.00 UUR is helaas al vol

KIDS PAINTBALL  GAMES 19 FEBR. 13.00 - 15.00 UUR (VANAF 8 JAAR) is helaas al vol

 

Toon alle activiteiten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI