‘Door een aantal gesprekken over hoe we een nieuwe doelgroep het beste kunnen benaderen, gaan we aan de slag met sporten in de wijk.’
Ronald Stassen, MHCT

Laat je vereniging adviseren

Aan sportverenigingen worden steeds hogere eisen gesteld. Naast het direct inspelen op de wensen van leden, vrijwilligers en trainers wordt van verenigingen verwacht dat zij op de hoogte blijven van actuele regels, wetten en maatschappelijke ontwikkelingen. Ons team van verenigingsadviseurs helpt Bredase sportverenigingen graag bij het zoeken naar de juiste weg hierin. Wij geven iedere sportvereniging geheel vrijblijvend advies bij het wegnemen van knelpunten en het aangaan van nieuwe uitdagingen, waardoor de vereniging weer vitaal een actieve rol kan vervullen in de maatschappij.

Gebiedsindeling 

Advies en begeleiding is kosteloos voor sportverenigingen binnen de Gemeente Breda. Wij komen graag met jullie in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we samen kijken waar begeleiding en/of advies vanuit Breda Actief gewenst is. Het team is onderverdeeld in vier gebieden. Klik op het juiste gebied voor de contactgegevens van de adviseur bij jou in de buurt.

Noord-West Breda
Stephanie Verdoolaege

Noord-Oost Breda
Frank Razenberg

Zuid-West Breda
Renée Sterk

Zuid-Oost Breda
Lieke Reinders

 

 

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI