‘In de toekomst zal ik hier zeker nog eens gebruik maken, de adviseurs bieden geschikte informatie voor onze vereniging op allerlei gebied’
Joke Vermeiden SV Fier

Wij adviseren je graag

Onze adviseurs reserveren graag voldoende tijd voor ieder adviestraject. Iedere ontwikkeling kent namelijk zijn eigen tijd en ritme. We helpen jouw vereniging graag op ieder gewenst gebied. Naast onze eigen expertise beschikken we tevens over een breed netwerk van samenwerkingspartners die we kunnen raadplegen voor specifieke kennis. We onderscheiden vier verschillende trajecten.

Verschillende trajecten                            

  • Informatievoorziening; korte vragen waarmee we je binnen twee weken weer op weg helpen.
  • Deskundigheidsbevordering; advies waarbij het voldoende is om een scholingsaanbod of één of meerdere informatiebijeenkomsten te organiseren. De adviseur behandelt het onderwerp met meerdere organisaties tegelijk of bezoekt jullie vereniging individueel.
  • Advies op maat; hierbij gaan de adviseurs een samenwerkingsovereenkomst aan met de vereniging voor een langere periode. Een belangrijke voorwaarde voor dit adviestraject is het draagvlak binnen de vereniging door middel van een actieve werkgroep en goedkeuring van het bestuur.
  • Open Club advies; adviestraject waarbij onze adviseurs helpen bij de ontwikkeling van een Open club. Wil jouw vereniging zich openstellen voor andere wensen van leden / betrokkenen of zich juist richten op maatschappelijke activiteiten voor niet-leden in wijk of buurt? Wij helpen je graag.

Afhankelijk van de vraag bepalen de adviseurs samen met de vereniging welk adviestraject het best kan worden ingezet.
Samen zoeken we naar een passend advies of de juiste oplossing. Neem vrijblijvend met ons op.

 

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI