‘Van alleen maar thuiszitten stomp je af, ik ben graag buiten en wil nieuwe dingen leren.’
Motez Yousef

Beleef vrijwilligerswerk!

Voor iedereen die graag vrijwilligerswerk wil doen organiseert Breda Actief regelmatig een ‘On tour in de wijk’. Tijdens deze kennismakingsactiviteiten met vrijwilligersoganisaties in de wijk kom je op plekken waar je anders nooit komt. Je kunt uitproberen of je het leuk vindt om bij een organisatie aan de slag te gaan en je ontmoet nieuwe mensen. Dé  kans om zonder verplichtingen te beleven hoe het is om vrijwilligerswerk te doen.

Liza Nooijens: 'Ik heb altijd graag op een kinderboerderij willen werken, nu heb ik tijd en wil ik hier aan de slag!'

Gratis en vrijblijvend

In kleine groepjes van maximaal vijf personen ga je in één of twee dagdelen werken bij een vrijwilligersorganisatie in de gemeente Breda. Elke keer wordt er een andere sector uitgekozen; sport, natuur, zorg , welzijn, winkel of wijk. Je kunt gratis en vrijblijvend deelnemen aan de ‘On tour in de wijk’. De activiteiten worden begeleid door medewerkers van Breda Actief en van de deelnemende vrijwilligersorganisatie(s). 

Aanmelden

Ook zo enthousiast geraakt als Motez en Liza over vrijwilligerswerk?  Kijk dan eens op onze Vacaturebank. Als je mee wil doen aan een activiteit kan je je aanmelden bij de  .

Wil je als vrijwilligersorganisatie of (sport)vereniging graag een activiteit opzetten met Breda Actief? Neem dan contact met ons op:076-5233555 of klik hier voor meer informatie.

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI