Beweegtest

Onlangs hebben alle inwoners uit de wijk Haagse Beemden van 55 tot 69 jaar een uitnodiging voor de beweegtest per post ontvangen. Leuk dat jij geïnteresseerd bent! De Gemeente Breda wil graag dat alle Bredanaars lekker in hun vel zitten en daarom kan er gratis meegedaan worden aan de beweegtest. Bij deze beweegtest hoort het beweegprogramma: 'Samen in Beweging'. Dat wordt acht weken lang aangeboden in de wijk Haagse Beemden door de Gemeente Breda, Breda Actief en de opleiding fysiotherapie van Avans Hogescholen. 

Samen in Beweging

Op dinsdag 15 november 2016 vindt er in Sporthal Haagse Beemden (Ganzerik) Ganzerik 1 de beweegtest plaats. Heb jij moeite met bewegen? Vind je het lastig om te gaan bewegen? Of wil je juist je fitheid verbeteren? Doe dan mee! Tijdens de fittest wordt gekeken naar je alledaagse bewegingen op het gebied van kracht, lenigheid en uithoudingsvermogen. De test wordt op jou afgestemd, ook als je mogelijkheden beperkt zijn (geworden)!

Na de beweegtest kun je deelnemen aan een beweegprogramma, waar je in 8 weken kennis kunt maken met verschillende beweegmogelijkheden en aan jouw persoonlijke wensen/behoeften kunt werken.

Aanmelden 

Wil je meedoen? Meld je dan aan door op onderstaande button te klikken. Aanmelden kan tot 26 oktober. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Joan Kuipers door te bellen naar: 076 - 52 33 555 of mail hem via:

Aanmelden - aanmelding gesloten

Wil je niet aan de beweegtest meedoen, maar heb je wel vragen over bewegen bij jou in de buurt? Kruis dit dan aan op het aanmeldformulier.
Heb je nog vragen? Bel dan gerust met Breda Actief: 076-52 33 555

Mocht je ten onrechte de uitnodiging hebben ontvangen, dan bieden wij daarvoor onze excuses aan.

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI