‘Ik train mijn stad!’

Ik wil Citytrainer worden!

Word Citytrainer en organiseer je eigen sportactiviteiten in Breda! Wil jij een sportieve en positieve bijdrage leveren aan je eigen stad en/of wijk? Ben jij minimaal 15 jaar oud en kun je zelfstandig werken? Kom dan met Breda Actief vette sportevents vol adrenaline organiseren. Sporten die je als Citytrainer gaat uitvoeren zijn bijvoorbeeld skaten, dance, atletiek, hockey, basketbal en voetbal. Heb jij andere sporttalenten? Super, het gaat om jouw wensen en jouw talenten!  Wij starten in januari 2018 met de volgende cursus. Wil je graag meedoen, geef je dan op en dan nemen wij contact met je op.

Jij gaat

Jij gaat aan de slag als Citytrainer in Breda! Voordat je deze titel mag voeren, volg je een korte gratis opleiding, gegeven door sportcoaches van Breda Actief. Deze opleiding bestaat uit zeven wekelijkse bijeenkomsten, waarbij je actief aan het leren bent over het organiseren van te vette (sport)evenementen. Theorie en lekker sportief bezig zijn wisselen elkaar af! Je leert hoe je de opleiding in de praktijk moet toepassen, voor nu, maar ook voor de toekomst. Bovendien weet je voldoende om in de toekomst samen met anderen (sport)evenementen en activiteiten in je buurt te organiseren!

Als Citytrainer Breda kun je uiteindelijk je twee favoriete bezigheden combineren; sporten en chillen met je vrienden én tegelijkertijd ben je bezig met je toekomst. Want alles wat je leert tijdens de opleiding, kun je later goed gebruiken. De bijeenkomsten en het evenement dat je organiseert nemen gezamenlijk 30- 35 uur in beslag.

Jij krijgt

Een gratis opleiding zeven bijeenkomsten die ongeveer twee uur duren. Daarna loop je 15 uur stage op een stageplaats die we samen uitzoeken. Je krijgt een T-shirt en bij goed afronden van het project een windjack waardoor je goed zichtbaar bent tijdens de activiteiten als Citytrainer. Breng je dit succesvol ten einde? Dan ontvang je een erkend certificaat tijdens de Citytrainer Certificaat uitreiking. Deze avond alleen al is een feest om mee te maken. Bekijk nu de after movie!

 

Jij bent

• Je bent minimaal 15 jaar oud
• Je toont initiatief
• Je bent zelfstandig
• Je organiseert graag (sport)activiteiten en/of vindt het leuk om te sporten. Dit kan elke sport zijn (dus niet alleen voetbal!).

Aanmelden

De eerstvolgende opleiding begin oktober 2018. Deze is exclusief voor de Haagse Beemden. In januari 2019 start de stedelijke cursus.  Het is nog ver weg, maar je kan hier al voor inschrijven!

Schrijf je in!

Stuur je liever een mail of wil je met ons bellen, dat kan ook!

Bel 076 52 33 555 of mail naar  . Vergeet in de mail niet je naam en telefoonnummer te vermelden, zodat we contact met je kunnen opnemen.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI