‘Iedere sportaanbieder heeft een eigen aanpak en unieke waarde. Samen zorgen we voor de wens om van waarde te zijn!’
Frank Razenberg

De sportiefste route door Breda!

Ieder sportseizoen trappen wij af met een Club Intro Route dat sportverenigingen in de schijnwerpers zet. Het werven van nieuwe leden is een belangrijk aandachtspunt voor Bredase sportverenigingen en voor veel verenigingen blijft dit een uitdaging. De Club Intro Route biedt verenigingen aan het begin van het seizoen de kans om zich optimaal te profileren. Als extra impuls voor ledenwerving wordt een koppeling gemaakt tussen de route en de sportintroductie cursussen. Deelnemers aan de route kunnen zich namelijk ter plekke inschrijven voor een introductiecursus naar keuze. 

Wat is de Club Intro Route?

De Club Intro Route is een verzameling van 'open dagen' voor alle sportaanbieders uit de gemeente Breda. Een week lang bepalen deelnemende sportaanbieders op welke dag en tijd zij een activiteit of accommodatie openen voor geïntereseerde bezoekers. En bezoekers bepalen zelf welke route zij nemen om sportclubs (geheel vrijblijvend) van binnen te bekijken! 

Voor bezoekers biedt Club Intro Route de mogelijkheid zich te oriënteren op de sportmogelijkheden in Breda. Voor sportaanbieders is dit de kans om nieuwe leden en vrijwilligers te verwelkomen.

De Club Intro Route biedt jouw club veel voordelen
  • Gratis promotie van jouw club op 60.000 adressen in Breda.
  • Deelnemers komen tijdens de Club Intro Route naar jouw locatie om op een laagdrempelige manier kennis te maken met de sport en faciliteiten die jouw club te bieden heeft.
  • Je plant zelf de dag, tijd en inhoud van je activiteit.
  • Breda Actief voorziet je van handige tips en adviezen
Doet jouw club mee aan de sportintroductie cursussen? Doe hier je voordeel mee!

De sportintroductie sluit aan op de Club Intro Route. Als bezoekers geïnteresseerd zijn, kunnen zij zich meteen inschrijven voor jouw sportintroductie cursus. Klik hier en lees meer informatie over de sportintroductie cursussen.

Eerste editie in 2015

De Club Intro Route vindt plaats van 12 t/m 20 september 2015. Breda Actief zorgt voor een opvallende flyer die huis-aan-huis verspreid wordt op 60.000 adressen. Deze flyer kun je als club ook in je eigen netwerk verspreiden. Als club draag je zelf zorg voor de organisatie van je eigen open dag:

  1. Maak leden, vrijwilligers en/of ouders enthousiast om samen na te denken over de invulling van de open dag en zorg voor een (tijdelijke) werkgroep van minimaal 3 enthousiaste vrijwilligers.
  2. Richt je tijdens de open dag maximaal op twee doelgroepen (denk bijvoorbeeld aan meiden, g-sporters of ouderen).
  3. Selecteer gezamenlijk factoren die bepalend zijn voor een geslaagde open dag en beantwoorde de volgende vraag: hoe kun je ervoor zorgen dat bezoekers terugkomen?
  4. Kies een datum waarop je de open dag van jouw club wilt organiseren.
  5. Maak je gebruik van een gemeenschappelijke sporthal of sportaccommodatie? Ga in gesprek met andere huurders/eigenaren. Er zijn talloze mogelijkheden om samen te werken.
  6. Aan de slag!

Heb je vragen over de Club Intro Route of wil je graag deelnemen? Neem dan vrijblijvend met ons op.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI