‘Ik hoop dat ik na mijn opleiding bij een organisatie als deze mag werken!’
Kees, communicatie stagiair Breda Actief

Afwisselende communicatie stage in het teken van sport en vrijwilligerswerk!

Breda Actief is op zoek naar een fanatieke en betrokken derdejaars communicatiestudent met een brede interesse op het gebied van sport en vrijwilligerswerk. Het leuke is dat je tijdens je stage bij ons veel vrijheid krijgt om je verder te ontwikkelen: je helpt met het organiseren van evenementen, je werkt mee aan campagnes, levert input voor de website, voor persberichten en je bent actief op social media. Welke creatieve bijdrage lever jij zodat we Breda Actief nog beter op de kaart zetten in Breda? 

Wie is Breda Actief?

Breda Actief is opgericht in 2004 en stimuleert, inspireert, faciliteert en adviseert alle inwoners en organisaties om deel te nemen aan sport en vrijwilligerswerk in Breda. Dit doen we vóór en mét alle inwoners en organisaties die hier belang bij hebben. We verbinden daarbij vraag en aanbod, adviseren over mogelijkheden en spelen proactief in op ontwikkelingen en kansen. Wil je meer weten over onze missie, visie en ambitie? Klik dan hier.

Team-communicatie

We hebben een kleine afdeling die nauw samenwerkt met alle projectleiders. Er zijn veel verschillende communicatiemiddelen die we inzetten zoals een corporate website, social media en geprinte media zoals flyers en posters en een corporate brochure. Daarbij zijn we steeds op zoek naar nieuwe ludieke wijzen van communiceren, om de zeer verschillende doelgroepen die de projecten met zich mee brengen te bereiken.

Wat ga jij doen?

Als communicatie stagiaire ben je breed inzetbaar voor alle projecten van Breda Actief. Je gaat zowel aan de slag met het schrijven van nieuwsberichten voor verschillende projecten als het interviewen van deelnemers van bijvoorbeeld Citytrainers of Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Ook het bijhouden van onze social media – Facebook, Twitter, Linkedin en Youtube-, het meewerken aan evenementen zoals de Nationale Sportweek, het schrijven van persberichten en het bijhouden van perscontacten behoren tot je takenpakket.

Profiel

De persoon die wij zoeken is in staat om in een professioneel en dynamisch team mee te draaien. Je bent verantwoordelijk en kwaliteitsgericht, maar ook een klantgerichte, communicatief vaardige en stressbestendige regelaar. Heb je affiniteit met vrijwilligerswerk en sport en/of ervaring in het schrijven van diverse teksten dan heb je een streepje voor. Je volgt minimaal een HBO opleiding richting communicatie.

Periode

Bij voorkeur vanaf eind augustus/ begin september 2018.

Interesse?

Reageer dan door een mail te sturen met motivatie en CV naar Eric Stadhouders:  of bel naar 076-52 33 555.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI