‘Ik vind dit toch zo’n leuke actie. Als je ziet hoeveel uren iedereen vrijmaakt voor het vrijwilligerswerk, is dit echt een heel leuk gebaar van gemeente Breda. We gaan onze vrijwilligers blij maken!’
Stichting Bavel 10+

Gratis consumpties voor vrijwilligers!

Ook in 2018 bedankt gemeente Breda vrijwilligers voor hun inzet.

Miriam Haagh, wethouder Zorg, Onderwijs en Dienstverlening: “Gemeente Breda is trots op haar vele duizenden vrijwilligers, die zich dag in dag uit inzetten voor een ander. We willen vrijwilligers volop ondersteunen in hun werkzaamheden, bijvoorbeeld met opleidingen en trainingen via de Vrijwilligersacademie, en met advies op maat. Maar een groot dankjewel is ook op z’n plaats. En dat doen we, onder andere, door groepen vrijwilligers uit te nodigen voor Bredase evenementen en hen van een gratis drankje te voorzien.” 

Stichting Bavel 10+: 
“Ik vind dit toch zo’n leuke actie. Als je ziet hoeveel uren iedereen vrijmaakt voor het vrijwilligerswerk, is dit echt een heel leuk gebaar van gemeente Breda. We gaan onze vrijwilligers blij maken!”

Dit gun je toch aan alle vrijwilligers?

De evenementen waar je dit jaar gratis consumpties kunt aanvragen zijn:

Breda Jazz Festival
Spanjaardsgat Festival
Palm Parkies
Tranen van Van Cooth
Breda Photo
Breda Barst
Bourgondisch Breda
Bredase Singelloop

Spelregels

  • De gratis consumpties zijn bedoeld voor vrijwilligers van initiatieven, verenigingen, stichtingen.
  • Elk initiatief, vereniging of stichting mag maximaal 2 evenementen uitkiezen.
  • Per evenement kun je maximaal 30 vrijwilligers aanmelden. Let op! Je mag ook één evenement kiezen voor max. 70 vrijwilligers.
  • Per evenement ontvang je 2 gratis consumpties per vrijwilliger.
  • Uiterlijk 2 weken voor aanvang van een evenement dient de aanmelding via het aanmeldingsformulier bij Breda Actief binnen te zijn.
  • Breda Actief behoudt zich het recht voor om aanmeldingen anders in te delen, te verplaatsen naar volgende jaren en/of niet toe te kennen. Mocht dit het geval zijn, dan informeren we je natuurlijk zo spoedig mogelijk.

Informatie?

Voor meer informatie, neem op met Moniek Derks.


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI