‘Of ik vrijwilligerswerk doe? Nee joh, ik doe gewoon wat ik leuk vind!’
Sander, voetbaltrainer

Vrijwilligerswerk laat je stralen!

Wil jij vrijwillig aan de slag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Het doen van vrijwilligerswerk geeft je positieve energie, waardering én je leert nieuwe mensen en organisaties kennen. Je doet zinvol werk en het levert een waardevolle ervaring op. Via Breda Actief zijn er mogelijkheden genoeg. Het leuke is: er zijn zoveel verschillende vacatures dat er voor iedereen wel iets passends te vinden is.

Online vacaturebank

Je vindt via onze online vacaturebank de laatste vrijwilligersvacatures waar je eenvoudig op kunt reageren. We hebben volop vacatures op verschillende niveaus, van uitvoerend tot organiserend of leidinggevend, voor langere tijd of juist voor een korte periode. Ben je nog niet aangemeld? Dan moet je dat nog wel even doen. Ben je al wel aangemeld? Bekijk dan de laatste vacatures.  

Meer hulp nodig?

Weet je nog niet precies wat je zoekt? Dan zijn er verschillende  manieren waarop je via ons kennis kunt maken met vrijwilligerswerk. Kijk maar eens verder bij wat doen we voor jou. Wil je graag een persoonlijk gesprek? Maak dan een afspraak met een van de adviseurs. Dit zijn de tijden dat je een afspraak in kunt plannen:

  • Maandag: 9:00 - 17:00 uur
  • Dinsdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
  • Donderdag: 9:00 - 17:00 uur 

Je kunt ook naar Bibliotheek Breda Centrum (Molenstraat 6) komen. Hier zijn wij op de volgende dagen en tijden:

  • Dinsdag: 11.00 - 13.00 uur
  • Donderdag: 11.00 - 13.00 uur

Vanaf 24 juli houden we een zomerstop in de Bibliotheek, we zijn telefonische of per mail te bereiken. 

Kun je niet op deze tijden? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Wij staan graag voor je klaar!

 


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI