‘Sportintro in februari weer bij 15.000 basisschoolkinderen onder de aandacht’

In 2018 nóg meer kinderen in beweging!

Sinds de start op 20 september zijn er zoveel aanmeldingen via www.sportintobreda.nl, dat we in de week van 19 tot en met 23 februari hiervoor extra aandacht vragen bij 15.000 kinderen op alle basisscholen in Breda. Dit doen we door middel van een flyer met nieuwe proeflessen.

Nieuwe proeflessen

Om een up-to-date aanbod te hebben voor de kinderen van groep 1 tot en met 8 in Breda willen we alle sportaanbieders vragen ‘nieuwe’ proeflessen aan te maken voor de periode na 25 februari, zover dat niet al is gebeurd. Ben je nog niet aangemeld als sportaanbieder? Klik dan hier om jezelf aan te melden en proeflessen aan te maken. Doe dit uiterlijk voor 14 januari 2018.

Wijkgericht

Dit jaar gaan we voor het eerst een flyer wijkgericht verspreiden onder alle leerlingen van de basisscholen. Dat betekent dat op de flyers sportaanbieders uit de wijk komen te staan waarin de basisscholen zich bevinden. Het voordeel hiervan is dat de kinderen lekker in hun eigen wijk en dus dichtbij sporten kunnen uit proberen. Voor jullie als sportaanbieder is dan de kans veel groter dat deze kinderen ook daadwerkelijk lid worden.

Bij Breda Actief hebben we Breda opgedeeld in 4 wijken, namelijk: Noord West, Noord Oost, Zuid Oost en Zuid West. Wil je zien in welke wijk je dan zit? Klik dan hier!


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI