sportspel_1601_proof.jpg
De Rijke Schooldag Breda

Niet alle kinderen en jongeren groeien op in een omgeving die hun ontwikkeling optimaal ondersteunt. Om ervoor te zorgen dat alle leerlingen in Nederland – die op een school zitten met een positieve achterstandsscore - zichzelf ten volle kunnen ontplooien, wordt met de Rijke Schooldag in het primair onderwijs, hier een impuls aan gegeven.

Lees verder
De Rijke Schooldag Breda
pexels-rdne-stock-project-7551442.jpg
Veilig Sportklimaat

Een veilige omgeving is voor iedereen! Dus ook tijdens het doen van vrijwilligerswerk. De plek, de mensen met wie je omgaat… Allemaal heeft het te maken met sociale veiligheid. Maar wie is daar verantwoordelijk voor? Wat doe je als het onveilig blijkt te zijn? En hoe zorg je ervoor dat veilig blijft? MOOIWERK geeft je de volgende 6 tips. Klik op het onderwerp in het menu hiernaast om dit snel te lezen.

Lees verder
Veilig Sportklimaat
erkendstageleerbedrijf(1).jpg
Stageleer- bedrijf

Al jarenlang zijn wij een structurele samenwerkingspartner voor diverse vo-mbo-hbo-opleidingen en bieden studenten en leerlingen de mogelijkheid om stage te lopen.

Lees verder
Stageleer- bedrijf
vrijwilligersvuilniszak.jpg
Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn binnen iedere sportvereniging van onschatbare waarde. Van bestuurslid tot barmedewerker, van trainer tot commissielid of scheidsrechter: een vereniging kan niet zonder vrijwilligers!

Lees verder
Vrijwilligers
sportkanjersliniedoornzwaaien.jpg
Sportkanjers

Sportkanjers is een ondersteuningsprogramma bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden.

Lees verder
Sportkanjers
img_0076.jpg
HealthyLIFE

HealthyLIFE is een leefstijlprogramma van twee jaar voor volwassenen met overgewicht/obesitas. Het doel? Het bevorderen van een gezond(ere) leefstijl. De nieuwe leefstijl draagt bij aan een verbetering van je kwaliteit van leven, zelfredzaamheid en betere gezondheid.

Lees verder
HealthyLIFE
themabijeenkomstinkomstenbronnen.jpg
Financiën

Vaste kostenposten kunnen een flinke aanslag op de reserves van de club betekenen.

Lees verder
Financiën
target-.jpg
Marketing en Communicatie

Niet alleen de vaststelling dát je anderen moet kunnen bereiken, maar de ook de vraag hóe je een bepaalde groep bereikt, is voor sportclubs aan de orde van de dag.

Lees verder
Marketing en Communicatie
dscf4523.jpg
Ledenbinding

Leden werven is belangrijk, maar leden behouden is dat nog veel meer. Sommige clubs zijn actief bezig met ledenbinding, ze organiseren van alles voor de leden en betrekken hen bij de organisatie. Dat zorgt voor een gevoel van saamhorigheid en verbindt de leden met elkaar en met de club.

Lees verder
Ledenbinding
americanfootball.png
Sportaanbod

De behoeften van Nederlandse sporters veranderen door de toegenomen welvaart en het gebrek aan tijd.

Lees verder
Sportaanbod