‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

55-plussers kom in beweging!

Schrijf je in voor het tweede beweegprogramma van Sportaanbieders in de Haagse Beemden

Geplaatst op 26-09-2017

Breda Actief organiseert weer samen met de sportaanbieders het beweegprogramma voor 55 tot 70-jarigen in de Haagse Beemden! Het beweegprogramma duurt acht weken en is onderdeel van het project Samen in Beweging, waarin jij, als je niet of nauwelijks beweegt, de gelegenheid krijgt om te ontdekken welke sport bij jou past. Dit keer zelfs op locatie van de sportaanbieders!

Dit leuke beweegprogramma vindt in de periode van 11 oktober tot en met 1 december 2017 wekelijks plaats op woensdag- of vrijdagochtend. Elke week ga je op bezoek bij een andere sportaanbieder. Op deze manier maak je kennis met veel verschillende sporten en beweegvormen, zoals tennis/padeltennis, Tacoyo, yoga/pilates/Tai Chi, aqua fit, powerwalken, bowlen en volleybal! Gegarandeerd dat jij iets vindt wat bij jou past! De kosten voor het totale programma bedragen €15,00 en met een BredaPas €7,50.

Aanmelden

Ben jij een 55-plusser die meer wil bewegen? Meld je dan voor 4 oktober 2017 via  aan, onder vermelding van beweegprogramma Haagse Beemden, persoonsgegevens en voorkeur voor de woensdag- of vrijdagochtend.

Daarnaast kunnen ook sportaanbieders zich aanmelden door te mailen naar Joan Kuipers via

Meer weten?

Klik hier of bekijk de video hieronder voor meer informatie over het project Samen in Beweging (in combinatie met de beweegtest). Heb je nog vragen? Bel dan naar Joan Kuipers of Stephanie Verdoolaege via 076 52 33 555.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI