‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

9 juni Bredaas Café Vrijwilligerswerk

Save the date!

Geplaatst op 21-04-2015

De voorbereidingen voor de volgende editie van het Bredaas Café Vrijwilligerswerk zijn alweer in volle gang. De derde editie is op dinsdagavond 9 juni. Inschrijven is nu al mogelijk!

Het jaarlijkse Bredaas Café Vrijwilligerswerk wordt specifiek georganiseerd voor vrijwilligersorganisaties, stichtingen, verenigingen, buurt-, wijk- en burgerinitiatieven om elkaar informeel te ontmoeten. Je raakt door elkaar geïnspireerd, leert van en met elkaar en je wisselt ervaringen uit.

Kinderboerderij De Sik

Dit café wordt in samenwerking met Kinderboerderij De Sik georganiseerd. Op een unieke locatie binnen de landgoederenzone van de Haagse Beemden wordt De Sik geheel gerund door vrijwilligers. Zij staan onder leiding van een bestuur; de Vrienden van Kinderboerderij De Sik.

Programma

Het café start om 16.30 uur en duurt ongeveer tot 19.30 uur. De Sik werkt samen met De Kleine Hoeve en Vleesveehouderij van de Haar-Snijders in Heerlijkheid Burgst. Een goed voorbeeld van een lokaal financieringsmodel. Dit sluit aan bij het thema van de bijeenkomst: Partners, Plannen en Pegels. Je wordt meegenomen in uiteenlopende vormen van financiering door Stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda, Gemeente Breda, Rabobank en SproutFund.

Omdat we delen, samenwerken en ontmoeten erg waardevol vinden voor Breda zijn we graag partner en gastheer in de organisatie van het Bredaas Café Vrijwilligerswerk.” Aldus Kinderboerderij de Sik.

Een gedetailleerd programma volgt snel.

Aanmelden

Aanmelden kan tot en met maandag 1 juni via het onderstaande button.

AANMELDEN

 

Heb je vragen? Neem contact op met  of via 076-52 33 555.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI