‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Twee toffe eindactiviteiten georganiseerd door nieuwe Citytrainers - en er volgt er snel nog een!

Doe mee met onze Citytrainers!

Geplaatst op 09-11-2015

Onze Citytrainers zijn al zes weken hard aan het werk tijdens de stedelijke cursus. Volgende week is de laatste cursusdag. Dan brengen de deelnemers alle geleerde onderdelen in de praktijk tijdens hun eindopdracht. Tijdens een zelf georganiseerde eindactiviteit kunnen zij laten zien hoeveel zij hebben geleerd van de cursus.

De deelnemers hebben door middel van verschillende lesonderdelen geleerd wat er nodig is om een eigen sportactiviteit op te zetten in Breda. Zo zijn ze aan de slag gegaan met conflicthantering en presenteren, maar ook met de eigen houding tegenover een groep kwam aan bod. Het leren plannen van een activiteit en het daarnaast ook werven van mensen waren twee erg belangrijke onderdelen tijdens de cursus. De leeronderdelen werden zowel in de theorie als in de praktijk behandeld. Alles wat ze geleerd hebben, komt nu samen tijdens hun eindopdracht.

Omdat wij erg trots zijn op wat de Citytrainers tijdens de zes lessen hebben geleerd, staan hieronder de leuke activiteiten op een rijtje. Lijkt het je leuk om erbij te zijn? Dan ben je van harte welkom. Kom gezellig een kijkje nemen tijdens één of meerdere activiteiten en doe mee!
Daarnaast kan ook jij een Citytrainer worden. De nieuwe cursus start in januari, meld je snel aan!

Survivalclinic – 16 november

Ben jij sportief, tussen de 11 en 16 jaar, en wil je jezelf op een leuke manier uitdagen. Dan is dé Survivalclinic iets voor jou!
Het is een gratis les op maandag 16 november van 19:30 tot 20:00 uur in de gymzaal van Basisschool het Noorderlicht. Cornelis Florisstraat 25 in Breda (de Hoge Vucht)
Neem je gymschoenen en een lange sportieve broek mee!
Hopelijk tot dan :-)

 

 

House workshop – 16 november

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI