‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Jouw groep 7 en 8 gratis klaarstomen voor Cruyff Courts kampioenschap?

Meld jouw school nu aan!

Geplaatst op 26-01-2015

Woensdag 25 februari is het zover de start van de eerste rondes van het Cruyff Courts 6 vs 6 kampioenschap in Breda! Hét voetbaltoernooi waarbij jongens- en meisjesteams uiteindelijk strijden om de titel Cruyff Courts Kampioen van Nederland! Stoom jouw groep 7 en 8 klaar voor het kampioenschap en meld jouw school voor 11 februari aan!

Teams

Leerlingen van groep 7 en 8 doen mee door een team te vormen van maximaal tien jongens of meisjes. Vriendjes of vriendinnetjes uit de wijk mogen zich ook aansluiten bij een team. De stadsfinale wordt een sportief en gezellig spektakel voor iedereen in Breda.

Spelregels

Het evenement staat geheel in het teken van de 14 Johan Cruyff spel- en gedragsregels, zoals respect, samenspel, creativiteit en initiatief. Dit betekent dat niet alleen het beste team kan winnen, maar ook het sportiefste team.

Trainingen

Breda Actief wil dat kinderen respectvol samenspelen en sporten. Daarom bieden wij trainingen aan voor scholen waarin sportcoaches de Johan Cruyff- regels met de leerlingen behandelen. De trainingen vinden plaats tijdens de gymles in januari en februari. De ultieme voorbereiding op de voorrondes van het toernooi! Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze trainingen. 

Aanmelden

Wil je als team meedoen met de voorrondes? Geef je dan via je leraar op school op!  ons vòòr 11 februari je naam en school door dan nemen we contact met je op.

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI