‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Meer dan 70 organisaties op Vrijwilligersmarkt Breda

Ook op zoek naar vrijwilligers?

Geplaatst op 14-08-2017

Er is opnieuw een groot aanbod aan vrijwilligersvacatures tijdens Dé Vrijwilligersmarkt Breda en dat is ontzettend goed nieuws! Meer dan 70 maatschappelijke organisaties nemen dit jaar deel aan het grootse evenement en mogen zichzelf voorstellen aan talloze nieuwsgierige vrijwilligers. We willen iedereen bedanken voor hun enthousiaste reacties en we zijn blij dat jullie meedoen. We gaan ons uiterste best doen om er in september een mooi evenement van te maken!

Aanmelden organisaties geslotenOverzicht Organisaties Open Ronde

Helaas is er, vanwege plaatsgebrek, geen mogelijkheid meer om je als organisatie aan te melden voor Dé Vrijwilligersmarkt Breda. Iedereen is natuurlijk wel van harte welkom als bezoeker! De deelnemende organisaties vind je op de afbeelding hiernaast. Kijk alvast welke organisaties jij interessant vindt en bedenk met wie je kennis wilt maken op donderdag 28 september. Loop spontaan even binnen of meld je aan via onderstaande knop. 

 

AANMELDEN ALS BEZOEKER

 

 Net te laat met aanmelden?

Wil je als organisatie deelnemen aan Dé Vrijwilligersmarkt Breda, maar ben je net te laat met aanmelden? Dat is natuurlijk onwijs balen! Om ervoor te zorgen dat je volgend jaar zeker bent van een plek, kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zodra er meer informatie is over Dé Vrijwilligersmarkt in 2018, krijg je hier bericht over. Via onderstaande knop meld je je aan voor de nieuwsbrief van Breda Actief.

 

Aanmelden nieuwsbrief Breda Actief

 Vind vrijwilligers op een andere manier

Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om vrijwilligers te vinden. We merken dat potentiële vrijwilligers in deze periode worden aangesproken door Dé Vrijwilligersmarkt Breda en zich daarom ook breder gaan oriënteren. Dit doen ze vooral op www.bredavoorelkaar.nl: de digitale marktplaats voor vrijwilligerswerk in Breda. Ook potentiële vrijwilligers die geen bezoek kunnen brengen aan de markt kijken hierop. Zorg ervoor dat jouw vacatures vindbaar en up-to-date zijn op deze website.

Open Up

Bovendien faciliteren we op 6 en 7 oktober Open Up. Op vrijdagmiddag 6 oktober en/of zaterdagochtend 7 oktober zet je tijdens Open Up je deuren open voor iedereen die nieuwsgierig is naar jouw organisatie, sportclub of buurtinitiatief. Een mooie kans om nieuwe vrijwilligers te ontmoeten en te laten zien wat jullie doen! 

 

Meer informatie Open Up

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI