‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Aangeven van grenzen helpt uiteindelijk iedereen

Verdiepingsbijeenkomst ‘Grenzen’ voor vrijwilligers

Geplaatst op 20-07-2016

Vrijwilligers zetten zich met veel liefde, plezier en vanzelfsprekendheid in voor mensen met een hulpvraag. Tijdens de eerste thema bijeenkomst ‘Grenzen’ spraken 20 vrijwilligers van verschillende organisaties over hoe je omgaat met het stellen van grenzen tijdens vrijwillige inzet. De bijeenkomst was erg leerzaam. Kennis en ervaringen werden met elkaar gedeeld en er werd geoefend hoe je in verschillende situaties je eigen grenzen stelt, zonder daarbij de ander te kwetsen. Door duidelijk en op een goede manier grenzen aan te geven kun je op een prettige manier aan de slag als vrijwilliger.

Nieuwe bijeenkomst

De tweede bijeenkomst ‘Grenzen in de 1-op-1 begeleiding’ is een verdieping op de bijeenkomst afgelopen juni en is op maandag 10 oktober. Tijdens deze bijeenkomst oefen je door middel van opdrachten en rollenspellen hoe je duidelijk grenzen aangeeft binnen 1-op-1 begeleiding. De ervaring die je hier opdoet helpt je tijdens jouw vrijwilligerswerk en leert je effectiever te communiceren. De verdiepingsbijeenkomst ‘Grenzen’ is een initiatief van Breda Actief, HOOM, Indigo, StiB, WIJ, Humanitas en Tientjes. De bijeenkomst wordt aangeboden via de Vrijwilligersacademiebreda.nl.

Aanmelden

Ben jij een vrijwilliger in de 1-op-1 begeleiding? Doe mee dan mee! Laat je verrassen en leer tijdens de verdiepingsbijeenkomst ‘Grenzen’. Ben je niet bij eerste bijeenkomst aanwezig geweest? Geen probleem, aanmelden kan dan ook via Vrijwilligersacademie Breda.

 Naar de Vrijwilligersacademie Breda

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI