‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Aanmelden Cruyff Court kampioenschappen verlengd!

Geplaatst op 22-03-2016

Om alle Bredase leerlingen uit groep 7 en 8 de kans te bieden om mee te doen met hét landelijke voetbaltoernooi van het jaar is het inschrijftermijn voor aanmelden van de Cruyff Court kampioenschappen 6 vs 6 met een kleine week verlengd. Doe ook mee!

Cruyff Courts 6 vs 6 is een kampioenschap waarbij jongens- en meidenteams strijden om de titel Cruyff Courts Kampioen van Nederland. Deze kampioenen maken bovendien kans om Nederland te vertegenwoordigen tijdens het Cruyff Courts WK in het buitenland. Het evenement vindt plaats in 20 landen, overal volgens dezelfde spelregels en de veertien regels van Johan Cruyff. Dit zijn gedragsregels waar iedereen zich aan moet houden en elkaar op aan kan spreken. Thema’s als respect, samenspel, creativiteit en initiatief dienen daarbij als leidraad. Tijdens ieder toernooi wordt de Respect Award uitgereikt die gekoppeld is aan deze gedragsregels. Dit betekent dat niet alleen het beste team kan winnen, maar ook het sportiefste team.

Geef jouw team ook op!

Leerlingen van groep 7 en 8 doen mee door een team te vormen van jongens of meiden. De wedstrijden vinden plaats op woensdag 30 maart, woensdag 6 april en de finale staat gepland op woensdag 13 april. Een team bestaat uit maximaal 10 voetballers. Zo zijn er genoeg wissels om altijd een sterk zestal paraat te hebben. Vriendjes of vriendinnetjes uit de wijk mogen zich ook aansluiten bij een team. De stadsfinale wordt een sportief en gezellig evenement voor iedereen in Breda.

Meedoen?

Heb je je nog niet opgegeven? Tot 29 maart kun je je opgeven door de volgende informatie te mailen naar:   

  • Namen
  • Geboortedata
  • Naam school
  • Naam begeleider (minimaal 21 jaar)
  • Telefoonnummer / e-mailadres begeleider

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI