‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Aanmeldperiode vrijwilligerspenning verlengd!

Meld vrijwilligers tot en met 16 oktober aan

Geplaatst op 10-10-2016

Een ware eindsprint is in volle gang, want er komen nog volop aanmeldingen binnen voor de Chris van Faassen-penning. Hierdoor is de aanmeldingsperiode verlengd tot en met zondag 16 oktober. We willen jullie graag deze extra ruimte geven, om die éne of groep vrijwilligers waar jij trots op bent alsnog aan te melden. Laat deze kans niet liggen en meld jouw vrijwilliger(s) nog snel aan!

Het gemeentebestuur wil graag haar bewondering en waardering uitspreken voor het vele werk dat vrijwilligers doen voor Breda. Daarom rijkt het gemeentebestuur ieder jaar de vrijwilligerspenning uit. Uit alle aanmeldingen selecteert een jury de genomineerden. Van deze genomineerden ontvangen uiteindelijk één individu en één groep de Chris van Faassen-penning en een groep de aanmoedigingsprijs

Op wie ben jij trots?

Ook jij kent ongetwijfeld een vrijwilliger waar jij trots op bent. Eén die het verdient om eens extra in het zonnetje gezet te worden. Bijvoorbeeld die vrijwilliger op wie je altijd kan rekenen, die zich vol passie inzet en die een gouden kracht is voor je organisatie en voor Breda. Of die groep vrijwilligers die samen iets bijzonders doet en onmisbaar is. De aanmelding alleen al voor de penning is een waardering voor hun verrichtte vrijwilligerswerk. Pak je kans en laat ze weten dat je trots op ze bent.

Meer informatie en aanmelden

Belangrijk is dat de vrijwilliger zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor Breda. Voorwaarde is dat de vrijwilligers de penning niet eerder hebben ontvangen. Wil je meer weten, neem dan contact op met  of  of bel 076 5233555.

Meld jouw vrijwilliger of groep vrijwilligers aan. Klik op onderstaande button en vul het formulier in. We zien je aanmelding graag tegemoet. 

AANMELDING VRIJWILLIGERSPENNING INDIVIDUEN - AANMELDING GESLOTEN

AANMELDING VRIJWILLIGERSPENNING GROEPEN - AANMELDING GESLOTEN

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI