‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Activiteiten in de zomervakantie

Minder wijkactiviteiten

Geplaatst op 03-07-2018

In de zomervakantie vinden er minder wijksportactiviteiten van Breda Actief plaats. Van 9 juli tot 20 augustus geven onze sportcoaches André, Mark, Michel en Obie geen wijkactiviteiten. Van 16 juli tot 13 augustus gaan de activiteiten van Jaap niet door. Daarna kan jij je lol op met toffe sporten en spellen!

In alle wijken van Breda

Zoals je waarschijnlijk weet zijn onze sportcoaches actief in alle wijken van Breda. Ze zetten iedere keer weer verschillende sporten en spellen uit voor jou. Het doel van de wijksportactiviteiten is om kinderen meer te laten bewegen. “We doen de dingen die de kinderen leuk vinden. Het is belangrijk dat ze een beweegmoment hebben. Het is laagdrempelig: een wekelijkse activiteit die in de buurt is en waar ze met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen sporten. Dit merken we dan ook iedere keer weer met een grote opkomst!” vertelt Jaap van Loon.

X-kids zomer

Van 9 juli tot 20 augustus vinden er geen wijksportactiviteiten plaats van sportcoaches André (Noordoost), Mark (Zuidoost), Michel (Noordwest) en Obie (Zuidwest). De activiteiten van Jaap (Zuidwest) gaan in de eerste en laatste week van de vakantie nog wel door. Van 16 juli tot 13 augustus vinden er dus in heel Breda geen wijkactiviteiten plaats. Natuurlijk staat Breda Actief niet helemaal stil in de vakantie. Een zomereditie van X-kids mag hier natuurlijk niet aan ontbreken! Op woensdag 15 augustus is X-kids in iedere Bredase wijk te vinden. De stedelijke zomereditie vindt op donderdag 16 augustus plaats. Kijk hier voor meer informatie rondom X-kids! 

Meer informatie

Wil je meer weten over de wekelijkse activiteiten bij jou in de buurt? Klik hier! Heb je nog vragen? Bel dan gerust naar 076 – 52 33 555.

 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI