‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Adviseur gezocht!

Vacature adviseur vrijwilligerswerk

Geplaatst op 09-07-2018

Wij zijn op zoek naar een adviseur vrijwilligerswerk 36 uur per week. Ben je ondernemend, een echte verbinder en heb jij hart voor vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij jou!

Wij geloven in een actieve samenleving. Eén waarin je samenwerkt. Eén waar iedereen lekker in zijn/haar vel zit. Wij willen dat iedereen zich goed voelt. Want tevreden mensen zorgen goed voor zichzelf, voor een ander en voor hun omgeving. We stimuleren iedereen in Breda als het gaat om vrijwilligerswerk en sport & bewegen. Wij zijn enthousiast en positief en gaan uit van wat iemand zelf wil én kan. Wij geloven in samenwerken en brengen inwoners en organisaties bij elkaar en zetten kansen om in mogelijkheden. 

Wat ga je doen?

Je gaat bijvoorbeeld bezig zijn met het versterken van vrijwilligersorganisaties door vraaggerichte advisering en ondersteuning zoals: Vinden van vrijwilligers, waarderen van vrijwilligers, vrijwilligersbeleid, competentie-ontwikkeling, bestuurlijke en financiële vraagstukken, inzet van jongeren, wet- en regelgeving, etc. Ook ga je je inzetten met het prikkelen van jeugd en jongeren om zich vrijwillig in te zetten voor Breda. Een ander belangrijk onderdeel van je takenpakket is het onderhouden en opbouwen van een netwerk van vrijwilligersorganisaties waarin co-creatie samen wordt gewerkt aan gemeenschappelijk gevoelde uitdagingen. Klik voor een verdere beschrijving van je taken en het profiel dat we zoeken op onderstaande button. 

Solliciteren en meer informatie

Stuur je korte motivatie met cv voor 20 augustus a.s. naar . Wil je weten wat een adviseur doet? Neem dan contact op met Renée Sterk of met Moniek Derks, adviseurs vrijwilligerswerk, via 076 523 35 55.

 

VACATURE 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI