‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Beleef vrijwilligerswerk!

Geplaatst op 24-06-2014

Help en kijk vrijblijvend een middag mee bij Theatergroep Nomen en Parkhoeve Breda-Noord. Met onze ‘Maak eens kennis met activiteiten’ kom je op plekken waar je anders nooit komt. Je kunt uitproberen of je het leuk vindt om bij de organisaties aan de slag te gaan en je ontmoet nieuwe mensen. Een uitgelezen kans dus om zonder verplichtingen te beleven hoe het is om vrijwilligerswerk te doen. Aanmelden voor de activiteiten kan tot 2 juli. Ben er snel bij want er zijn maar vijf plaatsen beschikbaar!

In juli organiseren we weer twee ‘Maak eens kennis met activiteiten’:

  • Op woensdag 9 juli van 10:00 - 13:00 uur bij Tg Nomen op Belcrum Beach.
  • En op donderdag 10 juli van 13.30 – 15.00 uur bij Parkhoeve Breda-Noord

Theatergroep Nomen

Op dit moment werkt Theatergroep Nomen aan een nieuwe voorstelling met als thema arbeid. Op deze ochtend bouw je mee aan het grootste podium ooit gemaakt op het braakliggende terrein naast Belcrum Beach. Tijdens de eindpresentatie op Festival En Plein Public 25 juli dient het kunstwerk als podium voor alle werklozen uit de stad Breda.

Parkhoeve Breda-Noord

Parkhoeve Breda-Noord ligt op een prachtig plekje in Hoge Vucht. Er is een kinderboerderij, een speeltuin, een midgetgolfbaan en een vierseizoenentuin. Als vrijwilliger help je mee in de keuken en op het terras.

Ook meedoen?

Meedoen aan onze kennismakingsactiviteiten is gratis en je bent tot niets verplicht. De activiteiten worden begeleid door onze medewerkers en medewerkers van de deelnemende vrijwilligersorganisatie(s). Per kennismaking zijn er vijf plaatsen beschikbaar. Aanmelden graag voor 2 juli door een mail te sturen naar of neem telefonisch contact op met  van Breda Actief, telefoon 076-5233555. 

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI