‘Blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws’

Binnenkort is Breda 28 Citytrainers rijker!

Certificaatuitreiking vrijdag 1 juli

Geplaatst op 28-06-2016

De eerste Citytrainers nemen op 1 juli hun certificaat in ontvangst. Breda is dan maar liefst 28 Citytrainers rijker! Ze gaan ieder hun eigen weg met eigen activiteiten. Zo gaan er jongeren aan de slag bij Parkour Breda, bij Stichting Jongerenwerk Prinsenbeek en bij de sportcoaches van Breda Actief tijdens het Sporten in de wijk.

Een van de Citytrainers over het project: “Door Citytrainers heb ik de stap durven maken om nu echt te starten met mijn eigen activiteit. Over vijf jaar ben ik hier nog dankbaar voor!”

Sportief spectakel

Bij Trefpaintbal, achter de oude Faam fabriek wordt het feest gevierd. Het beloofd een waar sportief spektakel te worden. Meteen opening door wethouder Paul de Beer en eindpresentaties van de Citytrainers. Ieder doet dit op zijn of haar eigen, actieve, sportieve of creatieve wijze. De een vertelt zijn verhaal door middel van een serieuze presentatie, een ander geeft een voorstelling. In iedere eindpresentatie komt terug wat de leerdoelen zijn die de jongeren bereikt hebben. Ofwel het resultaat na negen intensieve weken training, stagelopen en opdrachten doen. Wij hebben al even achter de schermen mogen kijken en zijn enorm verrast!

Meer weten?

Heeft jouw organisatie interesse om de certificaat uitreiking bij te wonen? Zijn er vrijwilligers binnen jouw organisatie die ook Citytrainer willen worden of wil je Citytrainers een stage aanbieden? Stuur dan een mail naar .

Alle nieuwsberichten


Partner in Wijkwijs Breda

ANBI